Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 01.03.2017 alkaen

 1. Lasiteaitta on Tavarakota Oy:n (Y: 2811511-7) verkkokauppa osoitteessa www.lasite.fi. Verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomessa. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Tavarakota Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa lasite.fi kotisivuilta.
 2. Asiakkaiden tiedot tallennetaan Tavarakota Oy:n Lasiteaitan asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen sisältäen suoramarkkinoinnin sähköpostitse enintään 5 kertaa vuodessa. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Tavarakota Oy:n asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen info@lasite.fi . Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta Tavarakota Oy:n ulkopuolelle. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä www.lasiteaitta.fi/rekisteriseloste.
 3. Tuotteet tilataan ostoskorin kautta osoitteesta www.lasite.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut, tilatut tuotteet sekä veron osuus. Tuotteiden tilaaminen ja tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
 4. Nettikaupassa näkyvät tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteiden lähetykseen lisätään toimitusmaksu, joka riippuu asiakkaan valitsemasta toimitustavasta, pakkauksen painosta ja kollien määrästä. Noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin tilattu lähetys tulee noutaa 7 päivän kuluessa noutoilmoituksen lähettämisestä. Toimitustavat ja -hinnasto on nähtävissä lasiteaitta.fi/ehdot/hinnat/. Tavarakota Oy ei peri tilauksista laskutus-, pakkaus- eikä muita käsittelymaksuja.
 5. Rikkinäisestä pakkauksesta tulee tehdä valitus rahdinkuljettajalle ennen pakkauksen avaamista, tuotteiden kunto on todettava kuljettajan läsnäollessa ja rahtikirjaan on tehtävä merkintä vaurioista.
 6. Verkkokaupan ainoa maksutapa on ennakkomaksu. Tilausta suorittaessaan asiakas saa tilausvahvistuksen, jotka on voimassa 3 arkipäivää. Jos maksua ei ole suoritettu 3 päivän kuluessa tilauksen jättämisestä, tilaus peruuntuu. Tuotteet lähetettään asiakkaalle 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksu on saapunut tilillemme. Hyväksymällä nämä ehdot asiakas suostuu siihen, että tilausvahvistus lähetettään sähköisessä muodossa ja paperilasku tuotteiden yhteydessä.
 7. Palautusoikeus käyttämättömälle ja myyntikelpoiselle tuotteelle on 14 päivää toimituksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä (avaamattomia) ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteiden palauttamisen yhteydessä tulee ottaa yhteyttä Tavarakota Oy:n asiakaspalvelun sähköpostiin info@lasite.fi. Tuotteiden palautuskuluista vastaa asiakas. Tavarakota Oy suorittaa takaisinmaksun palautetuista tuotteista asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Toimitusmaksua ei palautetta.
 8. Vapaamuotoisen reklamaation, joka sisältää asiakkaan nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja tilausnumeron, voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen info@lasite.fi . Tavarakota Oy ei vastaa tuotteen ja/tai palvelun asiakkalle aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä. Jättäessään tilauksen asiakas hyväksyy kiistattomasti Tavarakota Oy:n sopimusehdot.

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Laatimispäivä 10.3.2017.

Rekisterinpitäjä

Tavarakota Oy (jäljempänä “Rekisterinpitäjä”)

Y-tunnus: 2811511-7

Postiosoite: Helsingintie 1869, 31470 Somerniemi

WWW-sivut: https://lasite.fi

Sähköposti: info@lasite.fi

Yhteyshenkilö

Pille Hallika, info@lasite.fi, puhelin: 040 654 0222

Rekisterin nimi

Lasiteaitta verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteiden hoitoon, ylläpitoon sekä asiakkuuden hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen. Henkilötietoja voidaan käyttää myös liiketoiminnan analysointiin ja kehittämiseen. Lisäksi tietoja käytetään rekisterinpitäjän markkinointiin. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häneen kohdistettu suoramarkkinointi.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

 • asiakasnumero,
 • etu- ja sukunimi,
 • sähköpostiosoite,
 • puhelinnumero,
 • postiosoite,
 • postinumero- ja toimipaikka,
 • tiedot asiakkaan tilaamista tuotteista ja palveluista, niiden toimittamisesta ja laskuttamisesta,
 • tieto markkinointiluvan kiellosta,
 • asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon liittyvät tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröityneeltä itseltään: sähköpostiosoite tallennetaan asiakkaan tilatessa Lasteaitan uutiskirjeen. Osa tiedoista saadaan asiakkaiden rekisteröityessä asiakkaaksi osoitteessa lasite.fi. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Manuaalinen ainesto säilytetään lukitussa tilassa. Sähköinen rekisteri ja tietojärjestelmä on teknisesti suojattu palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella rekisteriä käsittelevällä henkilöllä on rekisterinpitäjän myöntämä henkilökohtainen käyttöoikeus, käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo myös vaitiolovelvollisuus. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.

Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna postitse tai sähköpostitse rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista sekä oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.