Toimitustavat ja -hinnat

TOIMITUSHINNAT SUOMESSA

Ohjelma laskee toimituksen hinnan automaattisesti lähetyksen painon mukaan. Koska Posti määrää paketin maksimipainoksi 35 kg pakkauksineen, sen ylittävästä painosta veloitetaan uusi paketti. Esimerkiksi yksi paketti sisältää maksimissaan neljä 5 litran kanisteria tai 22 – 24 kappaletta 900 ml pulloja riippuen lasitteesta.

Postin Postipaketti 9,90 € sis. ALV

Noudetaan lähimmästä postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Jos haluat noutaa lähetyksen automaatista, merkitse verkkokaupan Kassa-sivulla kommenttikenttään haluamasi postiautomaatti. Katso automaattien sijanti tästä.

Postin Express-paketti Business Day 14,00 € sis. ALV

Posti kuljettaa tilauksesi toimitusosoitteeseesi arkisin työaikana. Posti ei lähetä ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, tilauksesi on noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan.

PAIKALLISETUHINTA – TOIMITUS VIHDIN, KARKKILAN JA LOHJAN ALUEELLE

Toimitus ovellesi Vihdin alueella (min.tilaus 30,00 €) 5,00 € sis. ALV

Vihdin alueen osoitteisiin toimitamme tilauksen perille kiinteällä hinnalla riipumatta sen painosta. Voit valita tämän toimitustavan, jos tilattujen tuotteiden hinta on vähintään 30 €.  Soitamme ja sovimme toimitusajan etukäteen kanssasi. Voit merkitä haluamasi vuorokauden ajan kommenttikenttään Kassa-sivulla.

Toimitus ovellesi Lohjan ja Karkkilan alueella (min.tilaus 30,00 €) 7,00 sis. ALV

Karkkilan ja Lohjan alueen osoitteisiin toimitamme tilauksen perille kiinteällä hinnalla riipumatta sen painosta. Voit valita tämän toimitustavan, jos tilattujen tuotteiden hinta on vähintään 30 €.  Soitamme ja sovimme toimitusajan etukäteen kanssasi. Voit merkitä haluamasi vuorokauden ajan kommenttikenttään Kassa-sivulla.